İşgalciden 'yok ederiz' tehdidi

Siyonist işgal rejimi Gazze'de Şifa Hastanesi'ne yönelik saldırıları tehditlerini sürdürüyor. İşgal ordusu Şifa Hastanesi'ndeki saldırının başlangıcından bu yana 170'den fazla Filistinliyi şehit ettiğini ve yaklaşık 800 Filistinliyi tutukladığını itiraf etti.

Ekleme: 23.03.2024 10:20:47 / Güncelleme: 23.03.2024 11:00:22 / Dünya
Destek için 

HAMZA DURMAZ-   Gazze hükümeti medya ofisinden yapılan açıklamada, ''İşgal ordusu,  Şifa Tıp Kompleksi'nin binalarını bombalamak ve yok etmekle tehdit ediyor.'' denildi. 

Açıklamada, ''El Şifa Tıp Kompleksi'nden İsrail işgal ordusunun hastane binalarında bulunan sağlık personelini ve yerinden edilmiş kişileri tehdit ettiğini gösteren ifadeler aldık; O binaları bombalayıp başlarının üstünde yıkacaklar ya da işkenceye, soruşturmaya, infaza çıkacaklar.

▪️ Şifa Tıp Kompleksi'ne, sağlık personeline, yaralılara, hastalara ve yerinden edilmiş sivillere karşı işlenen bu suçun devam etmesinden Amerikan yönetimini, uluslararası toplumu ve işgali tamamen sorumlu tutuyoruz.

▪️ Tüm dünya ülkelerini, işgalin işlediği soykırım suçunu tüm vahşeti ile kınamaya çağırıyor, sessizlikten çıkıp bu savaşın durdurulması ve dünyada devam eden katliamların durdurulması için pratik bir rol oynamalarını talep ediyoruz. '' ifadeleri kullanıldı.

Etiketler: