On binlerce kişinin katılımıyla Gazze'yle dayanışma gösterisi düzenlendi

Yemen'de on binlerce kişinin katılımıyla siyonist rejimin işgal ve saldırılarına maruz kalan Gazze Şeridi’ndeki Filistinlilerle dayanışma gösterileri düzenlendi.

Ekleme: 22.03.2024 21:37:25 / Güncelleme: 22.03.2024 22:27:10 / Dünya
Destek için 

Hüseyin Aydemir

Başkent Sana'nın Sebin Caddesi'nde bir araya gelen Yemenliler, cuma namazının ardından Filistin'e destek mesajı verdi.

"Saldırıları durdurun", "Gazze'nin yanındayız" ve "Operasyonlarımız devam edecek" sloganlarının atıldığı gösteride, siyonist rejimin Gazze’ye saldırılarını kınayan ve ABD ile siyonist rejim ürünlerini boykota çağıran pankart ve afişler taşındı.

Ensarullah'a bağlı El-Mesira kanalı, başkent Sana'nın yanı sıra Yemen'in farklı kentlerinde de düzenlenen gösterileri canlı yayınla aktardı.

Yemen'in güneybatısında hükümet güçlerinin kontrolündeki Taiz kentinde de binlerce kişi Gazze'ye destek gösterisi yapıldı.

Göstericiler, Yemen ve Filistin bayrakları ile siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayan pankartlar taşıdı. Ayrıca, "Gazze'deki katliamları ve kıtlığı durdurun" yazılı pankartlara yer verildi.

Siyonist rejimin Gazze'ye saldırılarını başlattığı 7 Ekim'den bu yana, neredeyse her hafta Yemen'in farklı şehirlerinde Filistin'e destek gösterileri düzenleniyor.

Etiketler: