HÜDA PAR Adıyaman adayı Yetiş'ten kurum ziyaretleri  

İlde bulunan birçok kurumu ziyaret eden HÜDA PAR Adıyaman Belediye Başkan adayı Mustafa Yetiş, hayırlı Ramazanlar dileyerek memurluğun hizmet yerleri olduğuna vurgu yaptı.

Ekleme: 22.03.2024 11:15:09 / Güncelleme: 22.03.2024 11:16:45 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle seçim çalışmalarını artıran HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, bu kapsamda resmi kurum çalışanlarını ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.

Dokunulmadık kimse bırakmak istemeyen HÜDA PAR adayları, gece gündüz demeden programlar düzenleyerek halkla bütünleşmeye, sorunlarını dinlemeye, halkın yaşadığı sorunlara çözüm bulmaya ve vaatlerini anlatmaya devam ediyor.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan Yetiş, seçimlerden önce olduğu gibi seçimlerden sonra da çalışmalarına ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek seçime endeksli bir siyaset anlayışında olmadıklarını kaydetti.

"Halkımızın bu sefer HÜDA PAR diyeceğini düşünüyorum"

Kurum çalışanları ve kurum müdürlerine yönelik yaptığı ziyareti değerlendiren Yetiş, "Malumunuz olduğu üzere 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Biz de halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Her mevki ve makamdaki insanımızla bir araya gelmeye, onlarla hasbihal etmeye, memleket meselelerini konuşmaya devam ediyoruz. Daha önce birçok konteyner kent ve esnafımızı ziyaret ettik. Bugün de resmi kurum çalışanlarımıza bir ziyaret geçekleştirdik. Gerek deprem sonrası durumları gerekse şimdiki çalışma şartlarını da yerinde gördük. Diğer sahalarda olduğu gibi buralarda da halkımızın ilgi ve alakası bizleri son derece memnun etmiştir. Halkımızın bu sefer HÜDA PAR diyeceğini düşünüyorum." dedi.

"Memuriyet bir hizmetkârlıktır"

HÜDA PAR olarak makamları sadece hizmet yerleri olarak gördüklerini dile getiren Yetiş, "Bizler HÜDA PAR olarak halka hizmet ve Hakk'a ibadet etme gayesiyle çıktığımız bu yolda her bir kardeşimizin gönlünde yer edinceye kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler biliyoruz ki memuriyet bir hizmetkârlıktır, zulüm ve tahakküm aleti değildir. Bundan dolayı inşallah bizler HÜDA PAR olarak 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın desteğiyle başarılı bir şekilde çıktığımızda  belediyenin bütün makamlarını bu hizmetleri en güzel şekilde yerine getirmesi için kullanacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)