Netenyahu ile Bıden birbirlerine girdiler!

Katil işgalci Netenyahu, Gazze saldırılarına ilişkin ABD yönetiminin artarak devam eden eleştirilerinin "kasıtlı olarak yanlış" ve "iç politikaya yönelik" olduğunu savundu.

Ekleme: 18.03.2024 20:12:46 / Güncelleme: 18.03.2024 20:45:53 / Güncel
Destek için 

Cafer Selçuk

Katil Netanyahu, "ABD'deki 'bazı aşırı uç gruplarla birlikte (olan) aykırı bir başbakanınız var ve bu da (Gazze'deki saldırılara ilişkin) politikayı yönlendiriyor' yönündeki tanımlamalar yanlış. Kasıtlı olarak yanlış olduğunu söyleyebilirim. Yanlış olduğunu biliyorlar." ifadesini kullandı.

Bu konudaki görüşünü ABD Başkanı ve konuştuğu diğer kişilere de söylediğini ifade eden işgalci Netanyahu, "İç siyasetin buna müdahale ettiğini söyleyip duruyorlar." iddiasında bulundu.

ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Chuck Schumer, 14 Mart Perşembe günü Senato'da yaptığı konuşmada, işgalci Netanyahu'nun 7 Ekim'den sonraki süreci kötü yönettiğini vurgulayarak, seçim yapılması çağrısında bulunmuştu.

ABD Başkanı Joe Biden da MSNBC kanalına verdiği röportajda siyonist rejimin Refah'a kara saldırısı başlatmasının kendisi için bir "kırmızı çizgi" olduğunu ancak siyonist rejimi de terk etmeyeceğini söylemişti.

Biden, katil Netanyahu'nun "İsrail'e artık faydadan çok zarar verdiğini" kaydetmiş