Gaziantep Büyükşehir adayı Erat: HÜDA PAR belediyeciliğinde israfa son vereceğiz

HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Göçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt seçim lokalinde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Ekleme: 18.03.2024 12:15:10 / Güncelleme: 18.03.2024 12:16:18 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlarla Gaziantep'in merkez ve diğer ilçelerinde tüm teşkilatları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Erat, vatandaşlardan yerel seçimler için destek istiyor.

HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erat ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt gündüzleri esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken akşamları da iftar buluşmalarında HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışını anlatıyor. Halkın sorun ve sıkıntıları ile yakından ilgilenen adaylar halkın desteğini isteyerek "Bu Sefer HÜDA PAR" demelerini talep ediyor.

Ziyaretlerde vatandaşlarla buluşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Nakşi Erat, Şehitkamil Meclis Üyesi adayı Abdullah Bulduk'un akrabaları ile iftar buluşmasında belediyelerdeki israfa ve HÜDA PAR olarak bu konu hakkındaki çözümlerine değindi.

"HÜDA PAR belediyeciliğinde israfa son vereceğiz"

Sözde sanatçılara milyonlarca para harcanmasına son vereceklerini ifade eden Erat, "Toplumumuzun değerleriyle uyuşmayan sözde sanatçılar, neslimize ve geleceğimize zarar veriyorlar. Aynı zamanda belediyenin bütçesinden bu sözde sanatçılara milyonlarca para harcanmasına son vereceğiz inşallah. Malesef ki belediyelerimizde yüzlerce makam aracı var. Biz bu makam araçlarını israf olarak görüyoruz ve inşallah HÜDA PAR belediyeciliğinde bu israfa da son vereceğiz." ifadelerini kullandı.

"Bir bölgeye hizmet yapılırken diğer bölgelere hizmet yapılmamış"

Her mahalleye eşit hizmet ulaştıracaklarını vurgulayan Erat, "Biz belediyenin bütün gelirlerini ve kaynaklarını öncelikle kenar semtlerde yaşayan halkımıza aktaracağız. Çünkü kenar semtlere hizmet yapılmamış. Gaziantep neredeyse ikiye bölünmüş. Ve bir bölgeye hizmet yapılırken kenar semtlere hizmet yapılmamış." diye konuştu.

"HÜDA PAR kardeşlik hareketidir"

Şehitkamil Meclis Üyesi Adayı Abdullah Bulduk'un akrabaları ile iftar buluşmasında bir konuşma gerçekleştiren HÜDA PAR Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mustafa Karakurt, "Değerli kardeşlerim bizim bir hedefimiz var; bizler istiyoruz ki toplumumuzun içerisinde birlik beraberlik ve kardeşlik tesis olsun. HÜDA PAR olarak diyoruz ki bu bir iyilik hareketidir, HÜDA PAR bir güzellik hareketidir, HÜDA PAR kardeşlik hareketidir. Hepinizin bu harekete destek vermesi lazım. Çünkü bu hepimizin davasıdır." dedi.

"Mahalli olarak ve hizmet ile alakalı sorunlarımız var"

Gaziantep'in genel olarak birçok sorun ve sıkıntılarının olduğunu dile getiren Karakurt, "Ekonomik, aile kurumu olarak, gençlerimiz noktasında ve gençlerimizin kendi değerleri ile buluşma, kültürleriyle, kadim medeniyetleri ile ayağa kalkma noktasında sorunlarımız var. Bizim mahalli olarak sorunlarımız var. Hizmet ile alakalı sorunlarımız var. Bu sorunlarımızı Allah'ın izniyle hep beraber çözeceğiz. Bu beraberlik adaleti ve insanlığın kurtuluşunu getirecektir. Çünkü HÜDA PAR bir iyilik hareketidir, İyiliğe destek vermemiz lazım, katkı sunmamız lazım, değerleri yüceltmemiz lazım." ifadelerini kullandı. (İLKHA)