Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 25 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak! İşte başvuru şartları...

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 25 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 1 Nisan...İşte başvuru şartları...

Ekleme: 18.03.2024 11:23:07 / Güncelleme: 18.03.2024 11:23:07 / Güncel
Destek için 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu 25 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 1 Nisan...İşte başvuru şartları...

Adayların e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer
Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekiyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

2. Başvurulan pozisyon itibari ile gerekli 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

3. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
4. Çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

5. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

6. Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

7. Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri bir ay içerisinde feshedilecektir.

Etiketler: