İşgalciler yardım bekleyen sivilleri vurdu! Hamas'tan açıklama

İşgal rejimi Gazze Şeridi'nde katliamlara ve soykırımlara devam ediyor.

Ekleme: 15.03.2024 14:13:52 / Güncelleme: 15.03.2024 14:41:24 / Dünya
Destek için 

İşgal rejimi, Gazze'deki Kuveyt Kavşağı'nda yardım bekleyen vatandaşlara yönelik yeni bir katliam gerçekleştirdi. Konuya dair Hamas açıklamalarda bulundu.
Hamas yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Cani Siyonist işgal, Gazze Şeridi'ndeki savunmasız Filistin halkımıza karşı katliamlara ve imha savaşına devam ediyor ve Cuma gecesi, Gazze'deki Kuveyt Kavşağı'nda yardımı bekleyen vatandaşlara yönelik yeni bir katliam gerçekleştirdi. Onlarca şehit ve yaralının ölümüne yol açtı. Kent, Siyonistlerin açlık politikasıyla karşı karşıya kalan savunmasız sivillere karşı bir dizi katliam ve vahşi saldırılara eklenecek.

Uluslararası toplumun ve Birleşmiş Milletlerin işgal ordusuna karşı harekete geçmemesi, Filistin halkımıza karşı yürütülen soykırım ve etnik temizlik savaşı çerçevesinde daha korkunç suçların işlenmesine yeşil ışık yaktı. Suç teşkilatını her türlü uluslararası soruşturmadan koruyan Başkan Biden'ın yönetimi.

Nazi işgal ordusunun açık Amerikan silahları ve desteğiyle gerçekleştirdiği katliamların devam etmesinden Başkan Biden yönetimini sorumlu tutuyor, Birleşmiş Milletler ve Arap Devletleri Ligi'ni bu soykırımın durdurulması için acilen müdahale etmeye ve bu soykırımı durdurmaya çağırıyoruz. Yardımların kara geçişleri yoluyla ulaştırılması için her türlü tedbiri alın, işgalin iradesine ve faşist politikalarına boyun eğmeyin.

İslami Direniş Hareketi - Hamas"