Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesaj!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da partisinin düzenlediği mitingde önemli mesajlar verdi.

Ekleme: 06.03.2024 18:49:20 / Güncelleme: 06.03.2024 19:00:15 / Güncel
Destek için 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da partisinin düzenlediği mitingde önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan detaylar;

Geçtiğimiz haftalarda beşinci nesil savaş uçağımız KAAN gökyüzüyle buluştu. Türkiye bu alanda dünyanın ilk dört ülkesi arasında yer aldı. KAAN uçuyor, gökle buluştu. KAAN nerede bu CHP ya? Nerede diğerleri? İnşallah 2028 yılında KAAN'ı savaş uçağı filomuza dahil etmeye başlıyoruz.

 EMEKLİLERE MESAJ

2023 yılında ekonomimiz yüzde 4,5 büyüdü. Merkez Bankası döviz rezervlerinde de sorun yok. Yani ekonomimizin temel direklerinde bir sıkıntı yok.

Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz. Uzun yıllar tek hanede tuttuğumuz gibi yine başaracağız.

Devletimizin gelirleri arttıkça inşallah çok daha fazlasını yapacağız. Emeklilerimizin şunu bilmesini isterim; Biz muhalefet gibi hayal taciri değiliz hiçbir zamanda olmadık. Şimdiye kadar insanımıza hep dürüst olduk, hasbi davrandık.

Çalışanlar ve emekliler başta olmak üzere vatandaşlarımızın bütün sıkıntılarını biliyoruz. Emeklilerimizin yükünü azaltacak her bir adımı attık, atıyoruz.

Biz sırf oy uğruna milletimize yalan söyleyemeyiz. Şimdiye kadar hep dürüst olduk. Daima gönül dili ile açık yüreklilikle konuştuk.

İnşallah el ele verecek sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Yeter ki aramıza kimseyi sokmayalım. Birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edelim. Gerisi Allah’ın izni ile kolaydır.

MUHALEFETE TEMBEL GÖNDERMESİ

Muhalefet tembellikten kurtulamadı. Öyle bir hale geldi ki, millet adeta pembe dizi izler gibi bunların ayak oyunlarını birbirleri hakkında atıp tutmalarını izliyor.

Biz eser ve hizmet siyasetiyle son 21 yılda Elazığ'da 137 milyar lirayı aşkın yatırım yaptık. Elazığ'da 143 bin dekar alanı da suya kavuşturacağız.

Elazığ'da şubat ayında 2 bin 255 deprem konutunu teslim ettik, inşası devam eden 4 bin 713 konutu yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz

Önümüzdeki dönem Keban'a doğal gaz arzını sağlayacağız.

Etiketler: