HÜDA PAR Karkamış Belediye Başkan adayı Kılıçparlar'dan esnaf ziyareti

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde HÜDA PAR Belediye Başkan adayı olan Ali Kemal Kılıçparlar, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ekleme: 05.03.2024 19:35:06 / Güncelleme: 05.03.2024 19:37:26 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Karkamış Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Kılıçparlar, Karkamış ilçe teşkilatı ve beraberlerindeki partililer, Karkamış merkezinde bulunan esnafı ziyaret ederek yerel seçimler için destek istedi.

Ziyaret ettiği esnaftan hem destek hem de dua talebinde bulunan Kılıçparlar, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerde esnafın sorun ve sıkıntıları ile yakından ilgilenen HÜDA PAR Karkamış İlçe Belediye Başkan adayı Ali Kemal Kılıçparlar, HÜDA PAR'ın 'Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet' anlayışını anlattı.

Esnaf ve halktan yoğun teveccüh gören Kılıçparlar, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için esnaftan ve halktan "Bu Sefer HÜDA PAR" demelerini talep etti.

Karkamış ilçe esnafını ve halkını ziyaret eden Kılıçparlar, daha yaşanılabilir bir Karkamış için daha çok çalışacaklarını belirtti.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Karkamış halkı, HÜDA PAR'ı her zaman yanlarında bulduklarını belirterek, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi. (İLKHA)