Saadet Partili Aydın'dan 'Pembe Metrobüs' vaadi

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın Ümraniye İlçe Başkanlığı, aday tanıtım programında yaptığı konuşmada vaatlerini açıkladı.

Ekleme: 02.03.2024 07:56:05 / Güncelleme: 02.03.2024 07:56:05 / Güncel
Destek için 

Vaatlerini anlatan Saadet Partili Aydın, "Saadet Partisi olarak çalışmalarımızı ve hedeflerimizi iki kategoriye ayırdık. Biri acil yapılacaklar, ikincisi kalıcı yapılacaklar. İstanbul'umuzdaki devlet okullarının çoğunda on binlerce evladımız beslenemiyor. Kantinde; simit, çorba, tost ve çay alamıyor. Önce bu çocuklarımızın karnını doyurmak için kantin kart projesini devreye sokacağız ve bütün İstanbul'umuzda ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bu kartı temin edeceğiz ve çocuklarımız karınlarını doyuracak. 0-2 yaş grubunda çocukları olan ailelerin doğal gazlarının ilk 125 metreküpünü ücretsiz temin edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplu ulaşımda yaşanan sorunlara da değinen Birol Aydın, "Metrobüs dediğimiz bir projeyi mutlaka ve muhakkak devreye sokacağız. Özellikle İstanbul'umuzda ulaşımın, toplu taşımanın en yoğun olduğu saatlerde balık istifi yolculuklar yapılmaktadır. Bütün İstanbulluları bu çileden kurtarmamız elzemdir. Ama kalıcı çözümü ortaya koyana kadar hürmete en layık 65 yaş üstü büyüklerimizi, engellilerimizi ve kadınlarımızı bu çileden çekip çıkaracağız. Onlar için o saatlerde özellikle alternatif bir ulaşım imkanı sağlayacağız. Bunun adı 'Pembe Metrobüs'tür" dedi.

Etiketler: