Azerbaycan ve Ermenistan barış görüşmeleri sona erdi!

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen barış anlaşması müzakereleri sona erdi.

Ekleme: 29.02.2024 19:47:49 / Güncelleme: 29.02.2024 19:47:49 / Dünya
Destek için 

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'un ev sahipliğinde, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen barış anlaşması müzakerelerinde, barış anlaşması müzakerelerinin devam ettirilmesi konusunda anlaştı.

Konuya dair Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan'ın ikili ve üçlü formatta devam eden görüşmelerin ardından iki ülke arasında barış anlaşması taslağıyla ilgili bazı önemli konularda ek çalışmaların sürdürülmesi konusunda mutabık kaldığı belirtildi.

Açıklamada, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış anlaşması taslağına ilişkin çeşitli konularda karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi.