Siyasilerden 28 Şubat paylaşımları!

Önemli siyasi isimler 28 Şubat postmodern darbesinin 27. yıl dönümü nedeniyle anlamlı paylaşımlar yaptı.

Ekleme: 28.02.2024 13:10:51 / Güncelleme: 28.02.2024 13:10:51 / Güncel
Destek için 

28 Şubat 1997 darbesinin üzerinden tam 27 yıl geçti... Başörtülü kadınların okullara alınmadığı, körpe zihniyetlerin insanların yasal haklarına engel olduğu o karanlık günlerin üzerinden tam tamına 27 yıl geçti... İzleri ise hala geçmedi...

Siyasilerde 28 Şubat'ın yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.
İşte siyasilerin 28 Şubat paylaşımları
 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç:

Demokrasi tarihimizin kara lekesi 28 Şubat postmodern darbenin 27. yılında tüm darbeleri ve darbe girişimlerini kınıyor ve lanetliyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, son 22 yıldır vesayet odaklarıyla kararlılıkla mücadele ettik. Hukuk dışı uygulamalara son verdik ve bin yıl süreceği iddia edilen darbenin izlerini sildik.

Yaşadığımız o karanlık günleri asla unutmadan ülkemizi kalkındırmaya, demokrasimizi geliştirmeye, temel hak ve özgürlükleri güçlendirmeye devam edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki:
 

"Bin yıl sürecek" diyerek demokrasiye, milletin iradesine darbe vurmaya çalışan vesayetçi zihniyeti, siyasi tarihimizin kara lekesi #28Şubat'ı bin yıl geçse de unutmayacağız.

Aziz milletimizin iradesi ve ferasetiyle, cuntacılara hiçbir zaman geçit vermeyecek; demokrasi ve millî iradeye devlet - millet el ele vererek sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir:
 

Haklar gasp edildi, bir neslin hayalleri ve umutları ile oynandı.

28 Şubat post modern darbenin üzerinden tam 27 yıl geçti.

Milletimiz o kara günlerde iradesine kastedenlere karşı dik duranlarla birlikte, darbecileri ve darbeci zihniyete alkış tutanları da asla unutmadı.

"Bin yıl sürecek" denilen zulüm çoktan kayboldu fakat bin yıl geçse de 28 Şubat zihniyeti milletin hafızasında mahkum olmaya devam edecek!

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin:
 
28 Şubat!

Türkiye'nin üstüne çullanan vesayet, başörtüsü yasağı, ikna odaları, katsayı engeli, meslek ve imam hatip liselerimizin tarumar edilmesi…

28 Şubat’ta yapılan tüm zulümler ve antidemokratik uygulamalar bu aziz milletin evlatlarının geleceğine vurulan prangalar olduğu gibi ülkemizin ikbal ışığını söndürme gayretlerinin mahsulüydü.

Vatanımızın kalkınmasını, büyümesini ve ilerlemesini engellemeye çalışanların yaptıkları asla unutulmayacaktır.

Allah bir daha bu millete böyle zulüm çektirmesin, iradesinin üzerine vesayet uygulayanlara fırsat vermesin inşallah.

 
Etiketler: