Gazze'de halk açlıktan ölürken, Türkiye Siyonist işgalcilere en fazla gıda gönderen ülke oldu

Gazze'deki Filistinlilerin açlıktan öldüğü ortamda mercek altına alınan Siyonist rejim ile ticaret verilenlerinden, en çok meyve sebze satan ülkelerin Türkiye ve Ürdün olduğu iddia edildi. Bu verilere göre, siyonist işgalciler, sebze meyve ihtiyacının yüzde 55'ini Türkiye'den karşılıyor.

Ekleme: 26.02.2024 15:30:18 / Güncelleme: 26.02.2024 15:43:23 / Güncel
Destek için 

Siyonist rejimin sözde Tarım Bakanlığı'ndan edinilen verilere göre, şiddetli abluka altında inleyen Gazzeli siviller açlıktan ölmekteyken, Türkiye'nin Siyonist işgalcilerle yürüttüğü gıda ticareti ve ihracat rakamları dikkat çekti.

Quds News Network'ün (QudsNen) siyonist rejimin Tarım Bakanlığı'nın verilerine dayandırdığı haberine göre savaşın başladığı 7 Ekim'den beri Siyonist işgalcilere sebze meyve ihraç edenler listesinin başını Türkiye ve Ürdün çekiyor.

SİYONİST REJİMİN UYGULADIĞI SOYKIRIMIN KOŞULSUZ DESTEKÇİSİ OLAN AVRUPA ÜLKELERİ DAHİ, İŞGALCİLERLE TİCARETTE TÜRKİYE'YE YETİŞEMEDİ

Siyonist rejime sebze meyve ihracında Türkiye ile Ürdün'ü Hollanda, İtalya ve Fransa takip ediyor.

Mevzubahis verilere göre siyonist işgalciler, sebze meyve ihtiyacının yüzde 55'ini Türkiye'den karşılıyor. Yani, Müslümanların ürettiği sebze meyveler, Müslüman çocuklarını en acımasız şekilde katleden siyonist işgalcileri besliyor.

Siyonist rejimi en sert dille eleştiren Türkiye'nin soykırımcılarla ticari ilişkilerini sürdürmesi, soykırıma uğrayan Gazzeli sivillere yiyecek bir lokma ekmek ulaştırılamıyorken, işgalcilerle gıda ticaretinde lider konumda olması, halkın yoğun tepkisiyle karşılaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde, AK Parti mitinginde bu durumu gündeme getirecek şekilde pankart taşıyan bazı vatandaşlar gözaltına alınmıştı.