Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı başvurusu için son gün! Kura ne zaman gerçekleşecek? (Kura çekim tarihi)

"Tarım ve Orman Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 1.500 Tarım İşçisi Alım İlanı" paylaşmıştı. İşçi alım ilanında kura çekim tarihine de yer verildi. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman olacak? İşte ayrıntılar...

Ekleme: 19.02.2024 13:44:35 / Güncelleme: 19.02.2024 13:44:35 / Güncel
Destek için 

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Bakanlığımız taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 Tarım İşçisi alımı yapılacak. İşçi alımı başvuru sürecinin sona ermesine kısa bir süre kala gözler kura tarihine çevrildi. Yayımlanan ilana göre, 13 Şubat 2024 tarihinde başlayan başvurular 19 Şubat 2024 tarihinde sona erecek. 

İŞÇİ ALIMI KURASI NE ZAMAN?

Yönetmelik hükümlerine göre İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayının dört katı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın 27/02/2024 tarihinde noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek.

Kura yeri ve saati ile ilgili bilgiler Bakanlığımız ve Personel Genel Müdürlüğü internet sitesinden duyurulacak.

İşçi alım sürecine ilişkin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar Bakanlığımız ve Personel Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

İlan ayrıntıları için tıklayınız...