Yetimler Vakfı'ndan kıtlığın pençesindeki Gazze'ye sıcak yemek

Gazze'de yaşanan zorlu şartlarda mücadele eden Filistinlilere destek olmak için Yetimler Vakfı harekete geçti. İşgal ve abluka altındaki Gazze'de sıcak yemek dağıtımında bulunuyor.

Ekleme: 07.02.2024 12:20:05 / Güncelleme: 07.02.2024 12:21:47 / Dünya
Destek için 

Gazze'de yaşanan zorlu yaşam koşullarıyla baş etmeye çalışan Filistinlilere yardım eli uzatan Yetimler Vakfı, bölgedeki insani dramı hafifletmek için çalışmalarını sürdürüyor.

siyonist işgal rejiminin hava, deniz ve kara saldırılarıyla temel ihtiyaç maddelerinin Gazze'ye girişini engellemesi, bölgedeki insanların yaşamını daha da zorlaştırıyor.

Gazze'deki insani dramı hafifletmek, sivillerin temel gıda maddelerine ulaşmasını sağlamaya çalışan Yetimler Vakfı, binlerce Filistinli aileye sıcak yemek dağıtımını yapıyor.

Yapılan yardımlar abluka altında bulunan Gazze'deki ailelerin zor günlerde bir nebze olsun rahatlamasını sağlıyor.

Filistinliler, Yetimler Vakfı'nın kendilerine uzattığı yardım elini minnettarlıkla karşılarken, vakfın gönüllülerine ve destekçilerine teşekkür etti.

İşgal rejiminin, temel ihtiyaç maddelerinin girişini engellediği Gazze'de zor koşullarda yaşam mücadelesi veren Filistinlilere yardım eli uzatmaya devam eden Yetimler Vakfı, bölgedeki acıları hafifletmek ve umudu yeşertmeye çalışıyor. (İLKHA)