• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
TEM`de İntihar İstanbul Trafiğini Kilitledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEM otoyolu Kavacık mevkiinde saat 12.00 sıralarında Kadıköy yönünde ilerleyen sürücüleri, yol kenarındaki ağaçta asılı bir ceset görünce polisi aradı. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerini emniyet şeridi ile çevirdi. Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde inceleme yaparken, cesedin üzerinden Hasan Şener(37) adına düzenlenmiş kimlik çıktı.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ SEYRE DALDI TRAFİK SIKIŞTI

Polis ekiplerinin incelemesi devam ederken, seyir halinde olan araç sürücülerinin ağaçta asılı cesede bakmak istemeleri nedeniyle yavaşlamaları yüzünden trafik sıkıştı. Sürücüsünden yolcusuna otoyoldaki neredeyse herkes ağaçtaki cesede bakmak isteyince kaza da kaçınılmaz oldu. Bir yolcu otobüsü önündeki bir otomobile çarptı. Kazada araçlarda ciddi bir hasar oluşmazken trafik polisi araçları devam etmeleri konusunda uyardı.

Olay yeri inceleme ekibinin çalışmasının ardından savcının talimatıyla ceset, hastane morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin hayatını kaybeden cesedin üzerinde kimlikten yola çıkarak, bu kişinin ailesine telefonla ulaştığı, bu kişinin ailevi nedenlerden sorunları olduğu öğrenildi.

DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir