• DOLAR 32.348
  • EURO 35.162
  • ALTIN 2305.25
  • ...
SON DAKİKA
Van Müftülüğü Ramazan Programını Açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van il müftülüğü, pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı ile ilgili yapılacak programlar hakkında bilgiler verdi. Van İl müftüsü Nimetullah Arvas`ın yaptığı açıklamada, bu yıl il çapında müftülük olarak düzenleyeceğimiz etkinliklerle vatandaşımızın bu feyiz ve bereket ayından en güzel şekilde istifade edebilmelerine imkân sağlamayı düşündüklerini belirtti.

Arvas, ayrıca 2 hafta önce Cuma günü Hz. Ömer camiin de başlatmış oldukları "Cuma günleri Sabah Namazını Hz. Ömer camiinde kılma" etkinliklerinin de oldukça verimli geçtiğini, bilhassa namaz sonrası yaptıkları hadis sohbetinden insanların büyük keyif aldıklarını belirterek bu etkinliği sürekli olarak devam ettirme niyetinde olduklarını ve bütün Müslümanların bu etkinliğe iştirak etmelerini arzu ettiklerini dile getirdi.

Ramazan ayı içerisinde Müslümanların birbirileriyle kaynaşmasını sağlamak ve bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla Hz Ömer camiinde iftar verme gibi programlarının da olduğunu belirten Arvas, " il çapında genel anlamda bütün personelimiz çok büyük bir heyecanla ramazana hazırlanmış ve bu ayı en güzel şekilde icra edebilme gayreti içerisine girmiş olduklarını gördüm. Bu beni çok ama çok sevindirdi. Umarım bu ay içerisinde en güzel şekilde istifade edebiliriz" temennisinde bulundu. Ramazan ayı boyunca, müftülük olarak yapmayı düşündükleri etkinlikleri maddeler halinde sıralayan Arvas, "yapmayı düşündüğümüz bu etkinliklerle Ramazan ayını daha bereketli geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Fikret Özkan - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir