• DOLAR 32.571
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2426.57
  • ...
İzmir'deki tıp fakülteleri arası işbirliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR -İzmir'de bulunan 5 tıp fakültesi, Tıp Bayramı'nı kutlamak ve üniversitelerindeki durumları değerlendirmek için bir araya geldiler.


İzmir'deki tıp fakültelerinin durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantı ile ilgili bilgi veren İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malas, ortak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunmak, mevcut problemlerin paylaşımı ve çözüm yollarını belirlemek amacıyla her ay bir araya geldiklerini ifade etti.


Prof. Dr. Malas, "Toplantılarımızda üniversitelerimiz ve öğrencilerimiz için neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. İzmir'de tıp eğitimini daha iyi seviyelere getirmek adına bu birlikteliği oldukça önemsiyoruz. Üniversitelerarası çalışmaları daha verimli hale getirmek amacıyla bir araya geldik. Bu tür çalışmaların Üniversitemize ve şehrimize katkı sağlaması temennisindeyiz." diye konuştu.


Toplantıya İKÇÜ Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay Canda, Şifa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarsılmaz, İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tandan Uysal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malas, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Akar, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Soyöz ve İzmir Halk Sağlığı Müdürü Doç.Dr. Mustafa Tözün katıldı. (Yunus Şani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir