• DOLAR 32.569
  • EURO 34.713
  • ALTIN 2412.04
  • ...
DÜ'nin desteğiyle 200 kişi istihdam edilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-Diyarbakır'da yatırım yapma kararı alan ve merkezi İsviçre'de olan li Logic Versicherungen GmbH firması, Dicle Üniversitesi'nin desteğiyle yapılacak yatırımla 200 kişiye istihdam sağlayacak.

 

Karacadağ Kalkınma Ajansında düzenlenen toplantıya katılan Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi'nden Uzm. Uğur Kaval, kariyer merkezinin çalışmaları ve öğrenciye yönelik faaliyetleri konusunda bir sunum yaptı.

 

Logic Versicherungen GmbH firmasına Diyarbakır'da istihdam sağlamak amacı noktasında merkezin imkânları hususunda bilgiler veren Kaval, yaptığı sunumda merkezin istihdam konusunda öğrencilere duyuruların yapılması ve öğrencilerin seçilmesi aynı zamanda firmanın eleman ihtiyacının karşılanması konusunda destek verebileceklerini ifade etti.

 

Logic firması, Diyarbakır'da kuracağı çağrı merkezi yatırımıyla İsviçre müşteri odaklı çalışacak, sağlık, hayat, mekan, motorlu taşıt gibi sigorta şirketlerinin var olan müşterilerinin ürün ve hizmetlerle ilgili taleplerini karşılayacak, şikayetleri çözümlemek amacıyla yardımcı olacak ve telefon hizmeti vermeyi hedefleyecek. Firma, Diyarbakır'da 200 kişilik bir istihdam sağlayarak yılda 45 bin müşteriye ulaşmayı hedeflemektedir.

 

İş başvurularının, Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Diyarbakır İş-Kur İl Müdürlüğü ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Diyarbakır Yatırım Destek Ofisi'ne yapılabileceği belirtildi. (Hüseyin Yalçın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir