• DOLAR 32.564
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2431.058
  • ...
Vali Arslan, Kozluk'ta incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman'ın Kozluk ilçesini ziyaret ederek yapımı devam eden ve tamamlanan kamu yatırımlarını inceledi.

Vali Arslan'a ziyaretine Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Tarık yaşar, İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekici, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın eşlik etti.

Kozluk ilçe merkezinde SODES Projesi kapsamında yapılan sentetik çim sahada incelemelerde bulunan Arslan, burada futbol oynayan çocukların antrenmanına eşlik etti. Çocuklarla penaltı atışı yapan Arslan, çocuklara forma hediye etti.
Arslan, Kozluk ilçesinde bulunan tekel binalarının dönüştürüldüğü okul inşaatında da incelmelerde bulundu. 24 derslikli İmam Hatip Lisesi, 100 kişilik spor salonu ve çevre düzenlemesi inşaatında incelemelerde bulunan Arslan, okul inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Arslan, daha sonra göreve yeni başlayan Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk'ü makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.
Kaymakamlık binasına gelişinde Arslan'ı, ilçe müdürleri ve vatandaşların yanı sıra öğrenciler çiçekle karşıladı. Arslan, Kaymakam Aktürk'ten ilçede yürütülen kamu hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyareti sırasında, Kozluk Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Fotoğraf Kursu öğrencileri tarafından karşılanan Arslan'a burada fotoğraflardan tasarlanana bir kolaj hediye edildi.

Ardından Arslan ve beraberindekiler, Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir