• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sağlık-Sen, hastane çalışanları ile bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Sağlık - Sen Bingöl Şubesi Gençlik Kolları tarafından organize edilen kahvaltıda Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi çalışanları buluştu. Etkinlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Gençlik Kolları tarafından organize edilen kahvaltı etkinliğine Memur - Sen Bingöl İl Başkanı Mücahit Çelik, Sağlık - Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Sağlık - Sen Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Taşkesen, Sağlık - Sen Bingöl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gündoğdu, yönetim kurulu, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ile birlikte çok sayıda hastane çalışanı katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Sağlık - Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan,"Sağlık - Sen olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına burada bu etkinlikte birlikteyiz. Burada üyelerimizle birlikte olmaktan mutluyuz. Bu tür programlarımız bundan sonra da devam edecek. Önümüzdeki günlerde diğer kurumlarla da bir araya geleceğiz. Buraya gelen siz değerli çalışanlarımıza da teşekkür ederim." diye konuştu.(M.Salih Gönül İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir