• DOLAR 32.579
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.537
  • ...
Belediyeden Ramazan`da 10 Bin Aileye Gıda Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Ramazan ayı içerisinde gerçek ihtiyaç sahibi 10 bin aileye gıda paketi yardımı yapacak olan Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde 3 noktada kuracağı iftar çadırında 45 bin kişinin iftarını açmasını sağlayacak.

 

Ramazan ayında yapılacak çalışma ve etkinliklerle ilgili yapılan açıklamada: tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtilerek, 10 bin aileye içinde 5 Kg. toz şeker, 5 Kg. Pirinç, 5 Kg. zeytinyağı, 5. Kg. bulgur ve 5 Kg. Makarna bulunan yardım paketleri dağıtılacak.

 

Günde bin 500 kişinin faydalanacağı iftar çadırları kurulacağı belirtilen açıklamada, "60. Yıl Eski Halk Ekmek Fabrikası yerine ve Yukarıbayır Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içine kurulan çadırlara ek olarak Onkoloji Hastanesi bahçesine hasta yakınları için de iftar çadırı kurulacak. Böylelikle ramazan ayı boyunca 45 bin kişinin iftarını açması sağlanacak" denildi.

 

Ayrıca, vatandaşların ramazan ayını huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat esasına göre görev yaparak, gerekli yardım ve kolaylıkları sağlayacağı belirtildi.

Şefik Mert - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir