• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Genç-Der`den toplu kurban kesimi organizasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL-Bingöl`ün Genç ilçesinde faaliyette bulunan Genç-Der, her yıl Kurban Bayramında olduğu gibi 2013 yılı Kurban Bayramında da toplu Kurban kesme organizasyonu yapacağını duyurdu.

Genç-Der tarafından yapılan açıklamada, toplu kurban kesme organizasyonundaki amaçlarının toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirmek olduğu belirtildi.

2012 yılı Kurban Bayramında hayırsever ve duyarlı vatandaşların desteği ile toplu olarak kesilen 30 kurbanla 270 fakir ve muhtaç ailenin yüzünü güldürdüklerini belirten Genç-Der Başkanı Ahmet Cana, şu açıklamada bulundu:
"Toplu kurban kesme organizasyonundaki amacımız toplumsal kaynaşma ve paylaşma kültürünü geliştirmektir.
 
Kurban Bayramı ve diğer bayramlardaki asıl hedef ve gaye de bireyler arasında yakınlaşmanın, paylaşmanın, sevginin, muhabbetin, dostluğun ve kardeşliğin pekişmesidir.
 
Bu gaye ile her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesmek isteyen dostlarımıza, gönüllülerimize, üyelerimize ve hayırsever hemşerilerimize söz konusu hayırlı organizasyonumuza ilgi gösterip katkıda bulunmaları çağrısında bulunuyoruz.
 
Bu hayırlı kervana sizlerde katılınız ki kurbanlarımızı toplu olarak bir arada kesip el birliği ile daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilelim.
 
Alan ve veren elin buluşacağı bu güzel organizasyona hep birlikte katkıda bulunalım. Kulluk bilinci ile Allah`a olan şükrümüzü yineleyip aylarca sofrasında et bulamayan fakirleri birlikte sevindirelim.
 
Toplu kurban organizasyonumuza son katılım tarihi 13 Ekim 2013, belirlediğimiz Kurban Bedeli 450 tl`dir. Toplu kurban kesimimiz Kurban bayramının 2. ve 3. günlerinde olacaktır. "
(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir