• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Her camiye bir yetim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Seyhan İlçe Müftülüğü ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) yetimlere sahip çıkma kampanyası başlattılar. Konuyla alakalı Seyhan İlçe Müftülüğü toplantı salonunda bir program düzenlendi.
 
Seyhan Müftülüğüne bağlı din görevlileri ve İHH Adana temsilci ve üyelerinin katıldığı programda bir konuşma yapan Seyhan Müftüsü Halil Uzun, "Bu gün çok hayırlı bir hizmete imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müftülüğümüz zaman zaman çeşitli kurum ve kuruluşlarla insanımıza hizmet etmek, dertlerine derman olmak, problemlerine çare olmak amacıyla ortak programları şu ana kadar yaptı ve inşallah yapmaya devam edecektir."dedi.
 
Uzun, geçmişte müftülük olarak yaptıkları kampanyalardan bahsettikten sonra, "Bugün de İHH Adana Temsilciliği ve İnsanî Yardım Derneği Başkanlığı ile "Yetime Sahip Çıkma Kampanyası"nı başlatmış bulunuyoruz. Hz. Peygamberimizin (s.a.v) "Yetimi olan ev, en bereketli evdir" düsturu ve "Her Camiye Bir Yetim" sloganıyla Seyhan Müftülüğü personellerini ve camileri inşallah öksüz ve yetim yavrularımız için seferber edeceğiz. Milletimizin evlatları hep hayra motor, şerre fren olmuşlardır. Biz Allah`ın izniyle bu işe varız ve diyoruz ki, "Haydi sen de bir dokunuş yap yetimin üzülen kalbine, ezilen yüreğine…" şeklinde konuştu.
 
Uzun son olarak, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Adana İnsanî Yardım Derneği ve İHH Adana İl Temsilcisi İlhan Geyik`in projenin teknik boyutu ile ilgili bilgi vermesinin ardından program sona erdi. (Yunus Emre - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir