• DOLAR 32.646
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2418.053
  • ...
Bursa fotoğraflarla dünyaya tanıtılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa'yı ve Bursalıları fotoğraf sanatının en güzel örnekleriyle buluşturmak amacıyla düzenlenen 'Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali'nin (FotoFest), üçüncüsü bu yıl 5-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle düzenlenen Bursa Foto Fest 5-12 Ekim tarihleri arasında kenti adeta özel bir fotoğraf galerisine çevirecek. Festivale katılan fotoğraflar, bir hafta boyunca, Merinos AKKM başta olmak üzere Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, Cumhuriyet Caddesi ve Bursa'nın çeşitli yerlerinde sergilenecek. Ayrıca, fotoğraf ve maket kitap yarışmaları, seminerler, ustalarla söyleşi geceleri, gösteriler, portfolyo değerlendirmeleri de festival etkinlikleri arasında yer alıyor.

Fotoğrafın ustaları Bursa'ya geliyor
Dünya fotoğrafının önemli isimleri Bruno Barbey, Thomas Hopker, Gael Turine, Christopher Morris, Massimo Mastrorillo, Davide Monteleone ve Türk fotoğrafının önemli isimleri Kamil Fırat, Kutup Dalgakıran ve Nihal Gündüz'ün fotoğraflarının da sergileneceği Bursa Foto Fest, kenti dev bir galeriye dönüştürecek. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir