• DOLAR 32.577
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2430.364
  • ...
Diyarbakır'da motosiklet kazası: 1 kişi öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkez Bağlar ilçesi Bayındırlık Caddesinde saat 10.30 sularında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre caddeden karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya 21 KA 394 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya ve motosiklet sürücüsü etrafa savruldu. Kaza sonucu henüz ismi bilinmeyen motosiklet sürücüsü, yaşamını yetirdi. Kazada 1 kişide ağır yaralandı.

 

Kaza sonucu yere savrulanlara, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bağlar Semt Polikliniği'ndeki doktorların müdahale etmediği iddia edildi.

 

Görgü tanıklarının iddiasına göre kaza esnasında vatandaşların Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bağlar Semt Polikliniği'ne giderek yaralılara müdahale bulunulmasını istedikleri, hastane doktorlarının ise talebi reddettikleri ifade edildi. Doktorlar ile vatandaşlar arasında kısa süreli tartışma yaşandığı iddia edildi.

 

Yaralılara olay yerine çağrılan ambulanstaki sağlık personeli, yaralılara ilk müdahalede bulunarak yaralıları Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırdılar.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Hüseyin Yalçın/M.Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir