• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
"Erciş bölgede sportif faaliyetlerin merkezi olacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Erciş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdulselam Elçi yaptığı açıklamada, Erciş'e 2013 yılı içerisinde 3 gençlik merkezi, bir halı saha, bir kapalı basketbol salonu yapıldığını ve buna paralel olarak, yürütülen sportif ve gençlik faaliyetlerinin de her geçen gün arttığını ifade etti.

 

İlçede ilk kez su sporları yapacaklarını belirten Elçi, "2013 yılı SODES kapsamında kabul edilen projemizle ilçemizde su sporları merkezi oluşturacağız. Bu merkezimizde, Kano, kürek, yelkenli, su kayağı ve rafting su sporları yapılacaktır." Dedi.

 

"En büyük hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak"
Kurum olarak en büyük hedeflerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve bu topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamak olduğunu belirten Elçi, "Erciş büyük ve güzel bir ilçe, sahip çıktığımız ölçüde daha da güzelleşir. Devletin sağlamış olduğu imkânları milletin menfaatine kullanmak bizim görevimizdir. Bu uğurda Allah'ın izniyle Erciş'i bölgede sporun merkezi haline getirmek için gayret sarf edeceğiz. Bu memleket için herkesin yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır." diye konuştu. (Hamza Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir