• DOLAR 32.373
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2325.488
  • ...
Zehir Tacirlerine Operasyon
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşık bin polis ve helikopter desteğiyle yapılan operasyonda 35 kişi gözaltına alındı. Polis, baskın yapılan bölgedeki çocuklara balon, top ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

İzmir kent merkezindeki çeşitli semtlerinde eğlence mekanları ve sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Zehir tacirlerinin teknik ve fiziki takipleri sonucu kimliklerinin tek tek tespit edilip, bulundukları bölgelerin de belirlenmesiyle bugün sabah saatlerinde ekipler harekete geçti. Saptanan adreslere girilerek şüpheliler yakalandı.

Polis helikopterinin de kullanıldığı şafak baskınında, belirlenen adreslere eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 35 kişi gözaltına alınırken, adreslerdeki evlerde ise muhtelif yerlere zulalanmış yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Bu arada, gürültü üzerine sokağa çıkan çocuklara, operasyona katılan polisler, balon, top ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Ayrıca polis, çocuklara uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verdi. 

ajanslar

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir