• DOLAR 32.576
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2423.755
  • ...
Hayat Boyu Öğrenme komisyon toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL -Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 58. maddesi gereği; 2013-2014 eğitim -öğretim yılının Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı Bingöl Valiliği Toplantı Salonu'nda yapıldı.


Bingöl Valiliği toplantı salonunda İl Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon toplantısı yapıldı.


Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek başkanlığında yapılan toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Sarı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali B, İl Berdibek İl Müftüsü Mecit Can, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman ENSARİ ve komisyon üyeleri katıldı.


Halk Eğitim Merkezi kurslarının değerlendirildiği toplantıda; açılan kurslar, kursları başarı ile tamamlayanların iş imkânları, halk eğitim aracılığı ile farklı kurumlarda açılan kurslar ve açılmak istenen kurslar değerlendirildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Ensari, açılan kurslarla ilgili bir sunum yaparak, birçok alanda ihtiyaç ve taleplere yönelik kursların açıldığı, açılmaya devam edeceğini belirtti. Açılan kursları başarı ile bitirenlerin hem meslek edindiklerini hem de birçok iş tekliflerini aldıklarını, bunun memnuniyet verici olduğunu ve başarı göstergesi olduğunu söyledi.


Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek açılan kurslarda emeği geçen herkese teşekkür etti. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir