• DOLAR 32.584
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2526.988
  • ...
BURULAŞ şoförlerine güvenli sürüş eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Toplu Taşıma İşletmesi (BURULAŞ) bünyesinde hizmet veren araç sürücüleri, işletme merkezinde gerçekleştirilen 'güvenli sürüş eğitimi' ile daha güvenli sürüş yapabilme teknikleri konusunda alanında uzman kişiler tarafından bilgilendiriliyor. Otobüs Müdürlüğü, Eğitim ve Denetim Şefliği tarafından düzenlenen Satış Sonrası Hizmetleri eğitim uzmanları tarafından verilen eğitimler 'Güvenli araç kullanımı' ve 'Araç Tanıtımı' olmak üzere 2 ayrı kategoride ele alınıyor.

 

Eğitimler yolcuların can güvenliğini artırıyor
Düzenlenen bu eğitimler sayesinde sürücüler, yolcuların can güvenliğini artıracak teknikler konusunda bilgilendirilerek, araçların kullanım ömrünün uzatılması ve araçların teknik özelliklerini daha etkin kullanılması noktasında bilgilendiriliyor.

 

Eğitimler hakkında bilgi veren BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, 'Günden güne büyüyen araç filomuzda, yolcularımıza daha güvenli hizmet vermek adına bu tür faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Bu eğitim ile birlikte BURULAŞ bünyesinde çalışan sürücülerimize, Bursa'nın örnek kurumlarından biri olan BURULAŞ'ı temsil ederken kurumumuzun gülen yüzünü yolculara göstermeleri gerektiğini öğretiyoruz.' dedi. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir