• DOLAR 32.513
  • EURO 34.598
  • ALTIN 2492.855
  • ...
Mısır’da, Hak ve Adalet Diyenler Kazanacaktır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakan Bozdağ, Güneşli’deki Retaj Royale Hotel’de düzenlenen ‘Halk İradesine Darbe Karşısında Dünyanın İmtihanı’ konulu konferansa katıldı. Programa Bakan Bozdağ’ın yanı sıra Müslüman Alimler Başkanı, Dünya Müslüman Alimler Birliği, Arap katılımcılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Konferansta konuşan Bozdağ, “İnsanlık tarihi boyunca değişmeyen bir mücadele var. O da hak mücadelesi, hürriyet, hakikat, adalet, refah, iyi bir yönetim mücadelesi gibi değişmeyen mücadele başlıkları vardır. Bunlar eminimi ki yarın da aynı olacaktır. Bunların içerisinde her zaman kazananların hak diyen, hakikat, adalet eşitlik diyenlerdir. Tarih bunun tanığıdır. Biz bu tanıklıklarla birlikte günümüz tanıklık edip geleceği de ışık tutuyoruz.

Mısır’da da eminin ki yine hak ve adalalet diyenler kazanacaktır. Belki uzun sürecektir ama sonuç böyle olacaktır. Bu mücadelelerde en büyük görevler de böyle platformlara düşüyor. Alimler de bu hassasiyetlerini aynı gür sada ile ortaya koysalardı dünya bugünkünden daha iyi bir yerde olabilirdi. Bu platform, eksiklikleri görüp yeniden düşünmeye umarım sevk eder. Buna herkesin ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir