• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
ABD ve İngiltere uçakları Yemen'e doğru yola çıktı! Husilerden son dakika kritik açıklamalar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

ABD, işgal rejimine giden gemileri hedef alan Husilere karşı kurduğu Deniz Gücünü harekete geçirdi. Yemen'i vurmakla tehdit eden ABD ve işgal rejimini yanlıları uçaklarını Yemen'e doğru yola çıkardı. Husilerden son dakika kritik açıklamalar geldi.

Ensarullah hareketi lideri Husi, Yemen'e yapılacak herhangi bir saldırının karşılıksız kalmayarak güçlü bir şekilde cevap vereceklerini belirtti.

Abdülmelik Bedireddin el-Husi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Allah'ın izniyle elimizden geleni yapmaktan çekinmeyeceğiz ve Amerikan saldırganlığına karşı koyacağız.

  • Herhangi bir Amerikan saldırısı asla cevapsız kalmayacaktır. Herhangi bir Amerikan saldırısına verilecek yanıt, yalnızca yakın zamanda 24'ten fazla insansız hava aracı ve çok sayıda füzeyle gerçekleştirilen operasyon düzeyinde olmayacak, bundan daha büyük olacaktır. Kim bu işin içine girip aziz milletimize saldırmak, deniz kuvvetlerini hedef almak isterse aslında seyrüsefer ve ticari gemilerini tehlikeye atıyor demektir. Kim halkımıza saldırmak isterse, askeri düzeyde bedelini ödeyeceği bir çatışmaya girme riskiyle karşı karşıyadır.
  • -Aziz milletimiz, kabiliyetleri ve kabiliyetleri ne olursa olsun, hiçbir düşmanla çatışma alanından kaçmaz. Tüm Asya ve Avrupa ülkelerine Amerika'yı bulaştırmamalarını, izlemelerini ve İngiltere'nin bu işe karışmasını tavsiye ediyoruz. 
  • Cenâb-ı Hakk'a hamd olsun, ömrümüz uzundur ve milletimiz büyük karşılaşmalara, uzun karşılaşmalara dayanma kabiliyetine sahiptir. Kaybeden, İsrail'e hizmet etmek ve İsrail'in Filistin halkına karşı işlediği suçların devamına hizmet etmek için halkımıza saldırmaya girişen kişidir. -
  • Tüm Arap ve İslam ülkelerine, İsrail gemilerini koruma çabalarında Amerikalılarla ortak olmamalarını tavsiye ediyorum."

Husilerin askeri sözcüsü de yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Amerikalılar, İngilizler ve Siyonistler, Yemen'e saldırmanın bizi Gazze'yi savunmaktan alıkoyacağını mı sanıyor? Yemin ediyoruz, atomlara bölünsek de Gazze'yi savunmayı bırakmayacağız. Siyonist gemileri ve onlara giden gemileri engellemeye devam edeceğiz.”
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir