• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
BDP’li Müslüm Fırat 9 Kurşunla Kızını Öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saat 21.00 sıralarında Baş Mahallesi 1016. Sokak’taki Müslüm F.’ye (51) ait evde meydana geldi. İddiaya göre, BDP Kadirli İlçe Yönetim Kurulu üyesi Müslüm F.’nin kızı Emine F. (20), 4 gün önce evden kaçıp Kırşehir’de ismi öğrenilemeyen bir şahısla evlendi. Daha sonra evden kaçan kızına ulaşan Müslüm F., barışmak için kızını akşam yemeğe davet etti.

Yemekte baba kız arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, Müslüm F. evde bulunan silahla kızına ateş etti. Vücuduna 9 kurşun isabet eden Emine F., ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, baba Müslüm F. ise kısa sürede polis tarafından yakalandı. Olay yerinde yapılan incelemede bir adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet boş kovan ele geçirildi.

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Emine F.’nin cenazesi, Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Emniyette ifadesi alınan Müslüm F. ise çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir