• DOLAR 32.555
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2422.431
  • ...
Engelli vatandaş yarım kalan evi için yardım bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İnşaatına başladığı evini maddi imkansızlık nedeniyle tamamlayamayan Metin Bal (42) yetkililerden ve hayırseverden yardım istedi. 19 Mayıs Mahallesi 906. Sokak No: 59'daki tek gözlü evde yaşam mücadelesi veren evli 2 çocuk babası Bal, kendi imkanları ve emeği ile yapımına başladığı evini rahatsızlığı ilerleyince yarım bırakmak zorunda kaldı.

Bir ayağında platin olduğunu ve 3 ayda bir aldığı 730 TL engelli maaşı ile yaşamını sürdürdüğünü belirten Bal, tek hayalinin yarım bıraktığı evini tamamlamak olduğunu söyledi. Eşi ve 2 çocuğu ile birlikte tek bir evde yaşayan Bal, yetkililerden ve hayırseverlerden inşaatı yarım kalan evi için yardım istedi.

Ayağından ameliyat olmadan önce kendi emeğiyle bir ev yaptırmaya kalktığını ama ayağından 5 defa ameliyat olduktan sonra artık iş yapamaz hale geldiğini ifade eden Bal "Yıllardan beri iki çocuğum ve eşimle birlikte tek gözlü bir odada hayat mücadelesi veriyoruz. İyi olduğum esnada küçükte olsa bir ev yapmaya kalktım ama ayağımdan beş defa ameliyat oldum ve bir daha iş yapamaz hale geldim. O günden sonra evim yarım kaldı. Hayırseverlerden ellerinden ne geliyorsa yardım yapmalarını bekliyorum. Çimento, demir gibi kimin elinden ne geliyorsa herkesin Allah rızası için yardımlarını bekliyorum. Benimle irtibata geçmek isteyenler 0 531 458 7952 numaradan bana ulaşabilirler." dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir