• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yeni Parka `R4BİA` İsmi Verilsin Talebi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl Saray Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapımı devam eden parka `R4BİA` isminin verilmesi için imza kampanyası düzenleyen esnafa destek verdi.

Bingöl Belediyesi, Saray Mahallesi`nde 7 bin metre karelik bir alanda park yapımına başladı. Mahalle sakinleri, yapımı devam eden parka `R4BİA` ismi verilmesi için mahallede bulunan yaklaşık 500-600 hane tarafından atılan destek imzaları, Bingöl Belediye başkanlığına sunulacak.

Yapılmakta olan pakın adının Rabia parkı olması için imza kampanyası başlattıklarını ifade eden mahalle esnafından A. Sammet Bayram, "Mahalle sakilerinin büyük çoğunluğu yapılan parkın Rabia ismi almasından yana imza attılar. Bizde bu talebimizi ve toplanan imzaları Belediye Başkanına sunacağız." dedi.

Tek tek evleri ziyaret ederek 500-600 civarında imza topladıklarını belirten Bayram, "Halkın çoğunluğu bu kampanyaya destek verdi. Bizleri sıcak karşıladılar. Saray Parkı`ndansa Rabia Parkı`nın daha olumlu olacağını ve gönüllerinden geçenin bu olduğunu söyleyerek destek verdiler. Bizde bu imzaları belediyeye sunmayı düşünüyoruz. Tabi tek tek evleri dolaşıp evin diğer bireyleriyle de konuşarak, R4BiA`nın ne olduğunu anlatarak imza topladık. Rabia dediğimizde kimileri ne olduğunu bildiklerini söyleyip destek verdiler. Bu imzaları Belediyeye sunacağız. Parkımızın Rabia parkı olarak adlandırılmasını isteyeceğiz." ifadelerini kullandı. (Nihat Kanat - İLKHA)
 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir