• DOLAR 32.596
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2507.666
  • ...
Ağaçla kamyon arasında sıkışan 2 kişi öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Edinilen bilgiye göre, Azdavay ilçesinden Şenpazar ilçesine gitmekte olan Yılmaz Alibeşe yönetimindeki kamyon, Valla mevkine geldiği esnada Cide ilçesine seyir halindeki mermer yüklü kamyon ile karşılaştı. M.M. idaresindeki kamyon ile arka arkaya giden Yılmaz Alibeşe, yağan yağmurunda etkisiyle ıslanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek dere yatağına uçtu.

Yol kenarında ağaçlara çarparak durabilen kamyonda bulunan sürücü Yılmaz Alibeşe ile yolculardan Şendoğan Özdemir ve Namık İnal, kamyonun kasası ile ağaç arasında sıkıştı. Yaşanan feci kazada sıkıştıkları yerden çıkamayan sürücü Yılmaz Alibeşe ile Şendoğan Özdemir, olay yerinde hayatını kaybederken Namık İnal ise ağır yaralandı.

Öte yandan dikiz aynasından bakarak arkasından gelen kamyonun dere yatağına doğru uçtuğunu gören M.M. de, biranda panikleyerek yoldan çıktı ve aynı şekilde dere yatağına yuvarlandı. Yaşanan ikinci kazada kamyon sürücüsü M.M., yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Azdavay Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ağaç ile kamyon kasasının arasında sıkışarak yaşamlarını yitiren Yılmaz Alibeşe ve Şendoğan Özdemir, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından sıkıştıkları yerden çıkartılarak Azdavay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı haber alan yakınları ise hastaneye akın ederek sinir krizleri geçirdi.
Ayrıca kazada hayatını kaybeden Şendoğan Özdemir`in ise Azdavay AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdemir`in oğlu olduğu öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir