• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Denizli'ye yeni bir spor salonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DENİZLİ - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Spora verdiğimiz destek herkes spor yapıncaya kadar devam edecek." dedi.

 

Denizli'nin sporda da öncü bir kent olması, sağlıklı nesiller ve sporcular yetişmesi amacıyla spor yatırımlarına önem veren Denizli Belediyesi, İncilipınar Spor Salonu'nu tamamladı. Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı tesis bölgenin spor alanında önemli bir eksikliğini giderecek.

 

Sağlıklı kentlerin ancak sağlıklı bireylerden oluşabileceğini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bu nedenle 7'den 77'ye herkesin rahatlıkla spor yapabilmesi amacıyla kentin her köşesine yeni yeni spor tesisleri kazandırdıklarını söyledi.

 

İncilipınar Spor Salonu'nun açılışını Başbakan yapacak

Şehirlerin kalkınması için sadece klasik belediyecilik anlayışı ile hizmet üretmenin yeterli olmadığını belirten Başkan Zolan, "Şehirlere ruh kazandırmak gerek. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler bu ruhun kazanılmasında büyük önem taşır. Bu amaçla bizler gelecek nesillere 'İyi ki Denizli'de yaşıyorum' dedirtmek zorundayız. Bunun için çalışıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın kısaca toplumun tüm kesimlerinin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımlarını sağlamak adına birçok kurs düzenliyoruz. Katılımın yoğunluğu bizi son derece mutlu ediyor. Bu yoğun ilgi karşısında bizler özellikle sportif alanda kentin farklı köşelerinde yeni yeni spor tesisleri yapıyoruz. Kentin en güzel parklarından biri olan İncilipınar Parkı'na da yeni bir spor salonu kazandırdık. Bu salonumuz bölgenin ihtiyacını karşılayacak biçimde planlandı. Açılışı ise Başbakanımız tarafından yapılacak." ifadelerini kullandı. (Necmi Yıldız -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir