• DOLAR 32.593
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2420.312
  • ...
Keremoğlu: Halkın hizmete ve İslami ahlaka ihtiyacı var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Türkiye çapında birçok il ve ilçede İslami ve insani değerleri ön planda tutarak kurulan Hür Dava Partisi gerçekleştirdikleri ziyaretlerin olumlu meyvesini almaya devam ediyor. İslami hassasiyetlerinden dolayı halkın teveccühünü kazanarak ilgi odağı haline gelen HÜDA PAR, seçimlerde de dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

Hür Dava Partisi Van İl Başkanlığı, geçen ay ziyaret ettiği Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Van İl Müdürü`nü ev sahibi olarak misafir etti. Ziyarette HÜDA PAR Genel Merkez GİK üyesi Mehdi Oğuz ve İl Sekreteri Cemalettin Ucak da hazır bulundu.

HÜDA PAR Genel Merkez GİK üyesi Mehdi Oğuz, partilerinin 9 aydır kurulduğunu şu an 46 ilde teşkilatlandıklarını ve yerel seçimlere katılacaklarını belirtti. Partilerinin İslami ve insani değerleri ön planda tutarak ve halkın değerlerine sahip çıkmak için bu maratonda yer aldığını ifade etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Van İl Müdürü Murat Keremoğlu da, "Kur`an referans alınırsa galip gelinecektir. HÜDA PAR olarak eğer söyledikleri konuların arkasında durup İslam`ı önder olarak seçerlerse inşallah galip gelecekler. Halkın hizmete ve İslami ahlaka ihtiyacı var." dedi. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir