• DOLAR 32.576
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2431.492
  • ...
J plakada sona gelindi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - J plaka konusunda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret eden Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, konunun ayrıntılarını görüştü.


Servis araçlarının 'J' plakaya geçmesiyle ilgili konunun görüşüldüğü toplantıda konuşan Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, "Halk otobüslerinde yaptığımız değişimi servis araçlarında da yapmak amacıyla bir araya geldik. Özellikle sizin bu konuya sıcak bakmanız bizlere ışık verdi. Bu çalışmayı biran önce tamamlamamızı istediniz. Bizde uzun zamandır komisyonda yer alan arkadaşlarımızla birlikte servis araçlarını J plakaya geçmesi noktasında çalışma yürütüyoruz. Bu projeye son şeklini vermek ve eksiklikleri tamamlamak için son bir kez sizleri ziyaret etmek istedik. İnşallah Manisa'nın beklediği, esnafımızın beklediği projeyi bu yeniliği şoför esnafımıza kazandıracağız. Bu projenin Manisa'ya fayda getireceğini düşünüyoruz." şeklinde konuştu.


Sorunları çözmek için buradayız
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise servis araçlarının J plakaya geçmesi ve bir çatı altında toplanması noktasında yaklaşık bir buçuk yıldır çalışma içerisinde olduklarını hatırlatarak, "Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz, Ticaret Odası ve Şoförler Odası ile ortak yürüttüğümüz bu çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Manisa'nın bir sorununu daha çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sorunları çözmek ve halkımıza en iyisini vermek için bu makamlardayız. Ben bu projede emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Manisa için hayırlısı olmasını temenni ediyorum." dedi.


Konuşmaların ardından proje ile ilgili son çalışmalar yapılırken, konunun Ekim ayı Meclis Toplantısı'na geleceği belirtildi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir