• DOLAR 32.569
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.887
  • ...
CBÜ personeline Polonya'da eğitim verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Celal Bayar Üniversitesi yönetimi, Erasmus programı öğretim üyesi ve öğrenci değişimlerinin yanı sıra idari personel değişimine de hız verdi. Bu yıl ilk kez Haziran ayında başlatılan idari personel değişimi, Eylül ayında da tekrarlandı. CBÜ personeli 16-20 Eylül tarihleri arasında, Erasmus Hayat Boyu Öğrenme Programı Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında, Polonya'da bulunan Poznań University of Life Sciences'da eğitim gördü.

Eğitim programına katılan CBÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ahmet Kalaycı, CBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayhan Bilir, CBÜ Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Zeynep Sülek, CBÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kadriye Hökelek, CBÜ Uluslararası İlişkiler Birimi personeli Nursevim Çoban ve Murat Taşdemir'e Poznań University of Life Sciences Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. hab. Wlodzimierz Nowak, İktisat Bölümü Öğretim Üyesi ve Erasmus Koordinatörü Dr. Izabela Lipinska ile Erasmus Ofis Sorumlusu Joanna Pietrzak tarafından üniversite hakkında sunum yapıldı. CBÜ personeli ayrıca, Poznań University of Life Sciences'ın idari birimlerini de ziyaret ederek, iş akışı hakkında bilgi aldı.

Eğitime katılan CBÜ personeli, üniversitenin Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından bu yıl ilk kez başlatılan Erasmus programı idari personel değişimin, çalıştıkları birimler ile ilgili bilgi alışverişi açısından son derece verimli geçtiğini ve yaptıkları çalışmalara önemli katkıları olacağını dile getirdiler. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir