• DOLAR 32.578
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2438.624
  • ...
Hür Der`e Hayırlı Olsun Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - İlke Haber Ajansı (İLKHA) ve Doğruhaber gazetesi Batman Temsilcisi Veysi Demir, Radyo Yüksel Genel Müdürü Yüksel Çiftçi ve Batman Doğuş gazetesi yazarı İbrahim Güneş`ten oluşan basın heyeti, Hür Der Batman Şubesi`ni ziyaret ederek yeni başkan ve yönetimi tebrik ettiler.

Ziyaret sırasında Hür Der Şube Başkanı Faysal Yaman, kendilerini ziyaret eden basın mensuplarına teşekkür ederek, basının her zaman hakkın ve haklının yanında olması gerektiğine işaret etti ve "Derneğimizin amacı da her zaman hakkın ve haklının yanında olmaktır" dedi.

Ayrımcılıktan, ötekileştirmekten, dışlamaktan ve haksızlıktan uzak olacaklarını dile getiren Yaman, insanları bölen, dışlayan ve ötekileştirenlerden olmayacaklarını söyledi.

Bazı kesimlerin yaptığı gibi tek taraflı, hep kendi bildiklerini okuyan, kendileri haricinde kimseye hak vermeyen bir yaklaşımdan uzak olduklarını belirten Yaman, "Tek tarafın sesi olmaktan uzak olacağız. Mazlumun yanında zalimin karşısında duracağız. Aynı zamanda bölge ve ülke sorunlarından uzak durmayacağız. Sesini duyuramayan sessiz kimselerin sesi olmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yaman son olarak, bölge sorunlarının tek taraflı çözülemeyeceğini, sorunların halkın her kesiminin ortak gayretleri ve üzerine düşeni yapmasıyla çözülebileceğini dile getirdi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir