• DOLAR 32.548
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2430.686
  • ...
Trabzon'da sene başı toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TRABZON - Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ek bina seminer salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Eğitim Denetmenleri Başkanı İbrahim Bozkurt ve İl Eğitim Denetmenleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olması temennileriyle başladığı konuşmasında, sorunları çözmek için işleri hep birlikte yürüteceklerini belirterek ildeki eğitim-öğretim faaliyetleri ve bakım-onarım faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Bu eğitim-öğretim yılın da görülen bir takım aksaklıkların önümüzdeki süreç içerisinde çözülebileceğini söyledi.

Tamer Kırbaç öğrenci servis araçlarının sözleşme şartlarını taşıyıp taşıyamadıklarının ve firmaların sorumluluklarını yerine getirilip getirilmediğinin Eğitim Denetmenlerince kontrolünün yapılması gerektiğini belirtti.

Eğitim Denetmenleri Başkanı İbrahim Bozkurt ise "Her şeyden evvel insanız, insanların eğitimi için varız. Bunu düstur edindik. İşimiz eğitimdir. Alanda bulunduğumuz süreç, gittiğimiz her yerde eğitim adına bir rehberlik olmalıdır. İnanıyorum ki 'birimiz hepimiz, hepimiz birimiz' diyerek eğitim camiası içinde hizmetimizi üst düzeyde ortaya koyacağız." şeklinde konuştu.

Toplantı temennilerle sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir