• DOLAR 32.601
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2492.704
  • ...
Palu'da resmi hizmet verilmeye başlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Palu'da Hükümet Konağının taşınması nedeniyle 8 günden bu yana verilmeyen resmi hizmet bugün itibariyle verilmeye başlandı. Bilgisayar ağlarının kurulu olmaması nedeniyle 12 Eylül'den bu yana yapılamayan resmi işlemlerin sorunların giderilmesinden sonra bu gün yapılmaya başlandığı ifade edildi.

Yüzde 90 oranında özürlü olan çocuğunun resmi işlemleri için "bu gün git yarın gel" denilerek günlerden beri oyalandığını belirten Salih Avcı, sorunun İLKHA tarafından haberleştirilmesinden hemen sonra çözüldüğünü söyledi.

Avcı, yetkili müdürün bu gün kendisini aradığını, işlemini yapabileceğini ve başka bir sıkıntının ve şikayetinin olup olmadığının sorduğunu söyledi. Avcı, "Ben de gidip evrakımı imzalattım.Telefonla arayan yetkiliye de halkın mağdur edilmemesi gerektiğini belirterek, teşekkür ettim. İLKHA'nın haberi üzerine 8 gündür yapılmayan bir günde yapıldı.Ayrıca vatandaşlarımız halklarını aramayı ihmal etmesinler." dedi.

Palu Mal Müdürlüğünün bu gün hizmete başlaması ile vatandaşın bekleme çilesinin sona erdiği belirtildi. (Yasin Kavaklı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir