• DOLAR 32.515
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.408
  • ...

BURSA- Sektörde girdikleri rekabeti karlılığa çevirmek ve çözüm yolları geliştirmek isteyen Bursa PERDER, Ziraat Bankası Girişimci Bursa Şube ile gerçekleştirdiği istişare toplantısına Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, Ziraat Bankası Girişimci Bursa Şube Müdürü Uğur Nacitarhan ve dernek üyeleri katıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı istişare toplantısında konuşan Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, perakende sektöründe herkes için para kazanmanın önemli olduğu bir dönem içerisine girdiklerini belirterek, "Toptancısından perakendecisine kadar herkes için karlılığın ve para kazanmanın önemli olduğu bir dönem içerisindeyiz. Maliyetlerin yüksek ve karlılığın düşük olduğu bir ortamda yerel perakendeciler olarak, rekabette hesabımızı ve kitabımızı çok iyi yapmak zorundayız. Ziraat Bankası Girişimci Bursa Şube ile gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısıyla da Bursa yerel perakendesinin önemli temsilcileri olan üyelerimizin rekabette daha bilinçli ve daha karlı adımlar atmasını sağlamak istedik." diye konuştu.

Bankaların yağmurlu havalarda açılan şemsiyeye benzetildiğini dile getiren Ziraat Bankası Girişimci Bursa Şube Müdürü Uğur Nacitarhan, "Bursa PERDER Üyeleri ile gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısıyla sektörde artan rekabet koşullarında maliyetlerini nasıl düşürebilecekleri noktasında kendilerine çözüm önerileri sunduk. Ayrıca bu istişare yemeği ile üyelerin bankamızla olan iş birliğini artırarak sektördeki şemsiyeleri olmayı amaçladık." İfadelerinİ kullandı. (Veysi Siyah - İLKHA)