• DOLAR 32.514
  • EURO 34.628
  • ALTIN 2500.346
  • ...
Van İl Sağlık Müdürü'ne UMKE'den sürpriz plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - UMKE ekipleri ve Van İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarınca önceden planlanan sürpriz plaket takdiminde, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar ve yardımcısı Hamit Karataş'ın birlikte olmaları sağlandı.


Çalan kapıyla birlikte içeri giren UMKE ekiplerini karşısında gören Dr. Acar ile Karataş bir anda şaşkınlık yaşadı.


Dr. Acar ile Karataş'a plaketlerini takdim eden UMKE Bölge Sorumlusu Aydoğan Kaya, verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ederek, "Büyük bir gelişme gösterdik. Bu ekibin bir yere gelmesinde Acar'ın, İl Sağlık Müdürlüğünün, idari birimlerin ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hamit beyin büyük katkıları oldu. Bundan dolayı teşekkür etmek istedik UMKE olarak. Çalışmalarımız devam edecek. Ülkenin 81 ilinde UMKE ekipleri mevcut; ama çalışmalarını sürdürebilmeleri için gerçekten büyük bir desteği ihtiyaçları var" dedi.


Plaket takdiminin kendisi için sürpriz olduğunu ifade eden Dr. Acar ise, "UMKE, Türkiye'ye hatta dünyaya, kendini Van ile duyurdu. Bu arkadaşlarımız, hem desteği hak ediyorlar hem de kendileri de UMKE'ye yeterli desteği veriyorlar. Bize böyle bir şey teveccüh etmişler. Teşekkür ediyorum kendilerine. Bizim görevimiz bu. Ben de UMKE gönüllüsüyüm. Müdürlükten önce de bir UMKE gönüllülüğüm vardı. Ölene kadar da UMKE gönüllüsü olacağız inşallah" şeklinde konuştu. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir