• DOLAR 32.601
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2492.704
  • ...
Seçimler yaklaştıkça yap-boz çalışmaları artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Belediyesi, kentin kanayan yarası haline gelen ve İluh Deresi ile kenar mahallelerdeki köstebek yuvasını andıran yolların asfaltlanması yerine, Merkez Edip Solmaz Bulvarı`ndaki kaldırımları birbiriyle uyuşmadığı bahanesiyle sökerek, sözde yenisini takıyor.
 
Duruma tepki gösteren çevre esnafı ise, belediyenin yaptığı bu yap-boz çalışmasını yerel seçimlerin yaklaşmasına bağlıyor.
 
Çalışma yapan yetkililer, kaldırım taşları arasında farklılık olduğunu ve yenileme çalışmasına gidildiğini ileri sürerek, bu yüzden mevcut kaldırımları yıktıklarını iddia etti.
 
Çevre sakinleri ise, belediyeye sitem ederek, Batman`ın adeta kanayan yarası haline gelen İluh Deresi`nde ıslah çalışması yapması gerektiğini ve özellikle kenar mahallelerdeki bozuk yolları onarmadığını ifade ederek, belediyenin boş yere para harcadığını belirttiler.
 
Esnaflar, yapılan çalışmaların sadece merkezi yerlerde olduğunu ve bu çalışmaları yerel seçimlerin yaklaşmasına bağladıklarını vurgulayarak, belediyenin görevinin düzgün olan yerleri yıkıp baştan yapmak olmadığını, asıl yapılması gerekenin yapılmadığına dikkat çektiler. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir