• DOLAR 32.542
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2423.334
  • ...
Memur-Sen Genel Başkanı Van Valiliğine Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Gevaş ilçesindeki `İl Başkanlar Toplantısı`na katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, beraberindeki Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Medeni Sevinç, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktar ile birlikte Van Valisi Münir Karaloğlu`nu makamında ziyaret etti.

 

Misafirlerini sıcak bir şekilde karşılayan Vali Karaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye`nin yeni bir Anayasa sürecinden geçtiğini anımsatan Karaloğlu: "Yeni Anayasa sürecinde, Türkiye`nin en büyük sivil toplum örgütü olan Memur-Sen`in İl Başkanlar Toplantısı`ndan çıkacak sonuçlarla yol gösterici olmasını temenni ediyorum." dedi.

 

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da, Van`da olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek İl Başkanlar Toplantısı`nda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Gündoğdu, 3 gün süren toplantıda hem yeni Anayasa beklentisine yönelik, hem de kamu çalışanlarının hükümetle yapacağı toplu sözleşmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını anlattı. Bir ülkenin gelişmişlik göstergesinin o toplumun sivilleşmesine, sivil siyasetine, sivil medyasına, devlet-millet kaynaşmasına bağlı olduğunu anımsatan Gündoğdu: "Son zamanlarda valilerimiz, rahmetli Recep Yazıcıoğlu`nu aratmayacak şekilde hakla iç içe çalışmalar yapıyor. Ceberut devletten milletin devletine doğru gitmekteyiz. Sayın Valim, sizin gerek Kocaeli`deki gerekse de buradaki göreviniz esnasında devlet-millet kaynaşması amacıyla sergilediğiniz öncü yaklaşımlarınız ve insanı önceleyen duruşunuz; biz Memur-Sen ailesine göre çok önemlidir. Bundan sonraki çalışmalarda da aynı doğrultuda gayretlerinizi bekliyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için de teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 

Vali Karaloğlu`nu ziyarette Kocaeli Memur-Sen İl Başkanı Halil İbrahim Keleş, Memur-Sen Van İl Başkanı Süleyman Şakar, Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Oflas ve Selahattin Malkoç da hazır bulundu.

Fikret Özkan - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir