• DOLAR 32.545
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2438.21
  • ...
Esnaf Evler Sosyal Tesisi hizmete sunuluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

NİĞDE - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İnönü Mahallesi Esnaf Evler mevkiinde yapılan düğün salonu olmak üzere çok amaçlı kullanılacak sosyal tesisin düzenlenecek olan açılış programıyla halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

 

Esnaf Evler Sosyal Tesisinin açılışına tüm Niğdelileri davet eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Esnaf Evler Sosyal Tesislerimiz Ramazan Ayı gelmeden tamamlanmıştı ama içinin döşeme işlemleri ile ilgili bir ihale süreci yaşadık. 25 Eylül 2013 Çarşamba günü Saat 12.30'da tesisimizi hep birlikte Niğdeli hemşerilerimizin katılımı ile açacağız. Salonumuzun Niğde'mize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Başkan Akdoğan, "Yapmış olduğumuz tesis çok amaçlı bir salon. Sosyal tesisimizde konferans, düğün ve benzeri her türlü etkinlik yapılabilecektir, günümüz şartlarına uygun modern bir salon yapımını gerçekleştirdik. Çevresi ve çevre düzenlemesiyle ve salonun iç dizaynı ile Niğde'mizin ihtiyacını karşılayacak büyük bir tesisi hizmete sunarak halkımızın isteğini gerçekleştirmiş olacağız." şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir