• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
Akboğa: "Görevimiz, vatandaşa hizmet"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Okul ve Kurum Müdürleri Değerlendirme Toplantısı Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul/kurum müdürlerinin de katıldığı toplantıda, yeni eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Akboğa, yaptığı konuşmada, okul müdürlerinin vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için her türlü tedbiri alması gerektiğini, okulda çözülemeyen sorunlar içinse İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne acilen bilgi verilmesini istedi.

 

Eğitimci olarak asıl görevlerinin öğrenciye ve vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirten Şerif Akboğa, kayıtlar, yurtlar ve benzeri işlemler nedeniyle Haziran ayından beri oldukça yoğun bir açılış dönemi yaşadıklarını, ancak vatandaşa hizmet söz konusu olduğunda hiçbir mazeretin geçerli olamayacağını söyledi.

 

2013-2014 Eylem Planı hazırlandı

İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Vali Yılmaz Arslan'ın öncülüğü ve katkılarıyla, 22-23 Mayıs 2013 tarihinde büyük bir katılımla gerçekleştirilen Batman Eğitim Çalıştayı'nda alınan kararların ve oluşturulan sonuç raporunun tüm okullara gönderildiğini ve bununla ilgili bir eylem planı hazırlandığını kaydetti.

 

Akboğa, çalıştayda alınan kararların ve eylem planının mutlaka uygulanacağını ve bununla ilgili geri bildirimler alınacağını ifade ederek, bu uygulamanın Batman'ın eğitim politikasına yeni bir nefes katacağını belirtti.

 

Toplantının son bölümünde Akboğa, yeni eğitim öğretim yılının tüm meslektaşlarına ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Akboğa'nın konuşmasının ardından müdür yardımcılarının ve şube müdürlerinin bölümleriyle ilgili bilgilendirme sunumuyla toplantı sona erdi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir