• DOLAR 32.507
  • EURO 34.65
  • ALTIN 2482.623
  • ...
HÜDA PAR seçim çalışmalarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Ağrı`daki ziyaretlerinin ardından Van`a gelen HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindekiler seçim çalışmalarıyla ilgili istişare toplantısı yaptı.

HÜDA-PAR Van İl Başkanlığı binasında Van İl ve ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, genel başkan yardımcıları M. Bahattin Temel ve İsa Aydın seçim çalışmalarını masaya yatırdı.

İstişare toplantısı Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu`nun yanı sıra genel başkan yardımcıları M. Bahattin Temel ve İsa Aydın, GİK Üyesi Avukat Mehmet Mehdi Oğuz, Van İl Başkanı Rasim Sayğın, İl başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve teşkilat üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıdan sonra konuşan Yapıcıoğlu, il ve ilçe teşkilatlarının çalışmalarını değerlendirdi. Seçime girecekleri yerlerde ve adayların tespiti noktasında çalışma yürüttüklerini belirten Yapıcıoğlu, Van`daki seçim çalışmalarını da güzel bulduklarını adayların açıklanmasından sonra daha canlı bir şekilde sahada çalışmalarını yürüteceklerini ifade etti. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir